tag:blogger.com,1999:blog-8209029064550569598.post8763752769481696476..comments2022-04-09T22:43:49.247+03:00Comments on Това как го направи?: Мъжка баницаДиана Митова-Поповаhttp://www.blogger.com/profile/06759711154521960072noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-8209029064550569598.post-42508543413410122202012-01-28T22:27:50.211+02:002012-01-28T22:27:50.211+02:00Здравей "Анонимен", на мен и опиталите я...Здравей "Анонимен", на мен и опиталите я резултат от показаното много ни допада. "Сухата кора" отгоре всъщност е много приятна- хрупкава и карамелизирана, за нас тя не е минус :). Благодаря ти за споделените съвети, сигурно някой ще се възползва от тях и ще си направи и твоя вариант! Бон апети!Диана Митова-Поповаhttps://www.blogger.com/profile/06759711154521960072noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8209029064550569598.post-46412982862976601752012-01-27T14:42:21.675+02:002012-01-27T14:42:21.675+02:00Това чисто и просто е млечна баница. За по-добър р...Това чисто и просто е млечна баница. За по-добър резултат затоплете юфката с маслото във фурната, залейте с разбитите яйца, захар, мляко и изчакайте докато юфката поеме от течността и поомекне. Или студената юфка залейте със затоплената смес и пак изчакайте. За заливката използвам половината яйца и захар от рецептата за крем карамел - 4 яйца и чаена чаша захар и ванилия. На който не му е достатъчно сладко може като истине да се поръси със пудра захар. Резултатът е, че ще е по-хомогенна и няма да се образува сухата кора отгоре и няма да е течлива.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8209029064550569598.post-72769519853048840112011-11-04T21:39:26.518+02:002011-11-04T21:39:26.518+02:00Марианка, аз вече 3-4 пъти я правя и не ми се е по...Марианка, аз вече 3-4 пъти я правя и не ми се е получавала така както казваш, вероятно е заради дозата наистина. Ако решиш пак двойна доза да правиш, пусни я на по-слаба фурна за по-дълго време и мисля че няма да имаш проблем.Диана Митова-Поповаhttps://www.blogger.com/profile/06759711154521960072noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8209029064550569598.post-77967421462793013952011-11-03T07:59:17.065+02:002011-11-03T07:59:17.065+02:00При мен не се получи :( Стана някак теклива вътре...При мен не се получи :( Стана някак теклива вътре и се разпадаше, обаче мисля, че се досещам защо. Реших да направя двойна доза и стана много плътна, явно не успя да се изпече добре в средата. Иначе на вкус беше супер. Сиренце сложих доста, но не в млякото, както мислех, а го натроших и после с ръре го разбърках с ювката, за да има навсякъде от него. Сега следва втори опит, ще докладвам за резултатите.Мариана Ивановаhttps://www.blogger.com/profile/03963730284196337921noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8209029064550569598.post-26886280535369296422011-11-02T21:21:37.564+02:002011-11-02T21:21:37.564+02:00О, тази баничка я мернах преди няколко дена, та се...О, тази баничка я мернах преди няколко дена, та сега влязох да я прочета. С юфка не съм опитвала, ама що пък не! Все кори е:) Ще се пробва. :)Kokonahttps://www.blogger.com/profile/16223740025279908677noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8209029064550569598.post-14140809097329555202011-10-27T15:47:22.270+03:002011-10-27T15:47:22.270+03:00Определено! Аз даже мисля да сложа въпреки захарта...Определено! Аз даже мисля да сложа въпреки захарта. Защото свекърва ми прави солена млечна баница поръсена със захар, и сме свикнали на подобна комбинация. Смело слагай и после да споделиш!Диана Митова-Поповаhttps://www.blogger.com/profile/06759711154521960072noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8209029064550569598.post-78536713646764704412011-10-27T12:24:32.025+03:002011-10-27T12:24:32.025+03:00Мисля, да пробвам с натрошено сирене в млякото, по...Мисля, да пробвам с натрошено сирене в млякото, понеже не сме по сладките баници. Диди ти какво ще кажеш ще се получи ли?Мариана Ивановаhttps://www.blogger.com/profile/03963730284196337921noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8209029064550569598.post-84263842977394342312011-10-22T22:52:17.890+03:002011-10-22T22:52:17.890+03:00Ne znam za majka, ama Marti sas sigyrnost shte q h...Ne znam za majka, ama Marti sas sigyrnost shte q haresa.....oshte edna dobra ideq ;)lazitonoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8209029064550569598.post-33555015445631234952011-10-22T22:51:13.496+03:002011-10-22T22:51:13.496+03:00Опитвала съм тази баница и наистина е вкусна. Твоя...Опитвала съм тази баница и наистина е вкусна. Твоята се е получила страхотно! Много често и аз пглеждам рецептите в брошурата на Кауфланд. Имат добри предложения.ninfilhttps://www.blogger.com/profile/07994849918076208229noreply@blogger.com