17 октомври 2011 г.

Филе от перка с домати и босилек

На тази рецепта попаднах в едно женско списание. Там рибата беше "бяла", но аз я замених с филе от перка. Вие можете да приготвите риба по ваш вкус.


















Продуктите на кратко:


около 500гр филе от перка (или друга риба по ваш вкус)
1-2 домата
1-2 глави кромид лук
1 лимон
пресен босилек
пресен копър


На дъното на намазнена тавичка нареждаме домати нарязани на кръгчета.
Върху доматите поставяме, овкусените с босилек, сол и копър филета риба.
 Върху рибата нареждаме още един пласт с домати и нарязаният на ситно кромид лук.
Завършваме с ред от лимони на кръгчета.
Поръсете с малко зехтин и сол и печете в умерена фурна.
Бон апети!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Искате да споделите нещо? Направете го!