22 октомври 2011 г.

Пълнени пилешки гърди с кълнове, моцарела, чери домати и маслини.

Продуктите на кратко:

Пилешки гърди
400-500гр чери домати
3-4 червени чушки
Кълнове
Моцарела
Маслини





Правим разрез в пилешките гърди така, че да се образува нещо като джобче. От вътре мажем с Песто Дженовезе и запълваме с маслини, кълнове, моцарела и чери домати.

 "Зашиваме" с клечки за зъби.
Запичаме 3-4 червени чушки с малко сол и зехтин.
 Обелваме и нарязваме чушките заедно с 200-300гр чери домати и оставяме да покъкрят с малко водичка и зехтин. Добавяме подправки на вкус. Пасираме.
И така сосът ни е готов.
Изпичате получените джобчета върху грил тиган и сервирате върху соса.
Бон апети!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Искате да споделите нещо? Направете го!